5 gode Instagram profiler der går ind for plastikreducering

Skrevet af Jacob Phan Christensen

5 gode Instagram profiler der går ind for plastikreducering

Hvis blot man har øjnene åbne når man surfer rundt på de sociale medier, vil man hurtigt opdage, at der rent faktisk findes en del profiler med tips og tricks til bæredygtighed og miljøbekæmpelse i dagligdagen. Hos A Better Ocean har vi bl.a. taget et kig på disse Instagram profiler!

1. EASY ECO TIPS

EASY ECO TIPS smider næsten dagligt tips, tricks og interessante fakta op på deres Instagram profil, til deres ca. 538.000 følgere. Det er nemt, bekvemt og udarbejdet med flot og iøjnefaldende grafik. Desuden vil det ofte være ændringer så små, men alligevel betydningsfulde, at de uden besvær kan implementeres i hverdagen.

 

2. Wowe Lifestyle

 Wowe Lifestyle er en virksomhed som sælger alverdens bæredygtige produkter. På deres Instagram profil linker de til deres produkter, ligesom de poster bæredygtige “quotes”, interessante fakta om affaldsreducering og tips og tricks til små ændringer i hverdagen. Wowe Lifestyle har ca. 9.000 følgere.

 

3. Erasing Waste 

Erasing Waste er en virksomhed som sælger produkter for omlægning til en sundere og plastikfri verden. Måske endnu vigtigere poster de ofte inspirerende og oplysende billeder, ligesom de linker til andre profiler med et tilsvarende formål – nemlig at oplyse deres følgere om plastikforurening. Erasing Waste har knap 33.000 følgere på Instagram.

4. Skip the Plastic Straw

Skip the Plastic Straw er en kampagne dedikeret til, at nedsætte brugen af engangssugerør. Projektet er drevet af pigen Chloe Espinosa, som endda har fortalt hendes historie og delt hendes inspirerende drivkraft i det amerikanske The Kelly Clarkson Show. Skip the Plastic Straw har ca. 1500 følgere på Instagram.

5. The Zero Waste Guide

The Zero Waste Guide deler ofte videomateriale indeholdende nyheder og opdateringer, omkring positive forandringer som kan opleves rundt omkring i verden. Det kan være lige fra WEF’s udgivelse af de 5 største globale risikofaktorer i 2020 og til hvordan du som privatperson kan lave kemikaliefrit rengøringsmiddel eller undgå plastikflasker i hjemmet. The Zero Waste Guide har ca. 157.000 følgere.