For virksomhederne

Her på siden kan I læse mere om alle de fordele jeres virksomhed får ved at blive en del af A Better Ocean

Corporate social responsibility

Flere undersøgelser viser, at forbrugerne i højere og højere grad ønsker at se virksomheder varetage et socialt samfundsansvar og ‘betale tilbage’ til den verden, som har hjulpet dem på vej. En virksomheds arbejde med integreringen af blandt andet miljømæssige og sociale hensyn i deres forretningsaktiviteter bliver fortsat mere vigtig, og såvel EU-kommissionen som OECD arbejder da også målrettet mod en international CSR-strategi.

Retail Institute Scandinavia udtalte i en analyse fra 2019, at bæredygtighed og klima spiller en enorm rolle for de skandinaviske forbrugere og for deres forbrugsvaner. Den almene forbruger er blevet mere skeptisk overfor virksomhedernes aftryk på samfundet og på klimaet, hvorfor den enkelte virksomheds CSR-profil er vigtigere nu end nogensinde. En undersøgelse har vist, at hele 63% af forbrugerene mener, at virksomhederne ene og alene har én ambition, at tjene penge. En velovervejet CSR-strategi kan hjælpe jeres virksomhed til at skille sig positivt ud i forbrugerens bevidsthed. 

A Better Ocean tilmelding inkluderer minimum:

Fra 40 Euro om måneden

*Pris er eks.moms & faktureres årligt forud.

Certifikatet

Onlinecertifikatet fungerer på den måde, at et A Better Ocean-logo implementeres på den enkelte virksomhedens hjemmeside eller webshop. Herfra har jeres kunder mulighed for at klikke på logoet for på den måde at se det virtuelle certifikat, hvorpå det vil fremgå, hvor længe I har været en del af initiativet.

Det fysiske certifikat vil fremstå som et klistermærke, som kan placeres på en dør, et vindue eller et helt andet sted i forretningen, hvor det er synligt for jeres kunder. Derudover modtager I en printet udgave af jeres fulde certifikat, som også kan placeres synligt for jeres kunder eller et sted på arbejdspladsen, hvor det kan bidrage til motivation for jer og jeres medarbejdere.

Gør en aktiv forskel for miljøet og styrk jeres virksomhed på en og samme tid!

Markedsføring og SEO

Alt det markedsføringsmateriale, som vi i A Better Ocean producerer, herunder både videoer, billeder, grafisk materiale og tekst vil være frit tilgængeligt for alle vores kunder. Det vil således være muligt for dig som kunde at finde professionelt foreskrevne tekster og grafisk materiale til frit brug på bl.a. sociale medier, jeres virksomheds hjemmeside eller til brug for opdateringer i nyhedsbreve eller lign.

Når jeres virksomhed bliver en del af A Better Ocean, og I modtager jeres online Certifikat, vil dette automatisk oprette et linkbuild mellem vores og jeres hjemmeside. Dette link vil styrke jeres hjemmesides troværdighed over for søgemaskiner som Google og vil derfor helt automatisk give jeres hjemmeside et forspring, når en mulig kunde søger efter jeres produkter eller ydelser online.